reduce-humidity-clean-air-stage

Smanjite vlagu da biste imali čist zrak kod kuće.

Nekoliko jednostavnih načina kako održati čist zrak u kući.

Čist zrak je neophodan kako biste kod kuće imali ugodnu klimu.

Često mislimo da je zrak napolju više zagađen od onog u našem domu, ali to nije uvijek istina. Zbog toga je jako važno održavati zrak u kući čistim.

Trebate početi sa sa čišćenjem prašine sa nepristupačnih površina, da ne bi letjela naokolo. Usisavanje tepiha, kauča i drugih mekih površina može ukloniti prašinu, grinje i druge alergene. Zatražite od svih koji dolaze da obuću izuvaju ispred vrata i na kraju ne zaboravite brisati podove. Brisanje podova pomaže u kreiranju čistog zraka jer uklanja preostale čestice prašine koje su ostale iza usisavanja.

Sada kad ste završili sa čišćenjem, važno je znati kako smanjiti vlagu u vašem domu. Optimalan nivo vlage je između 50% i 60% relativne vlažnosti. I nizak i visok nivo vlažnosti može stvoriti neugodan osjećaj, pa je važno znati kontrolisati vlagu.

Jedan od načina je postavljanjem odstranjivača vlage. Ovaj aparat može u smanjenju viška vlage, kako bi kreirali savršenu klimu u vašem domu, Postavite ga u onim prostorijama gdje se vlaga najčešće stvara kao što su kupatilo ili kuhinja.
 

reduce-humidity-clean-air-kitchen
Možete imati čist zrak u vašem domu uz pomoć odstranjivača vlage.

Odstranjivač vlage može pomoći da imate čist zrak u kući. Uz to možete kreirai i posebnu atmosferu u vašem domu uz pomoć Aromatherapy tableta koje osvježavaju prostor mirisima lavande, vanilije i energične snage voća.

5 razloga zašto je dobro imati odstranjivač vlage u kući

Glavne prednosti korištenja odstranjivača vlage.

benefits-humidity-absorber-teaser
Pročitajte više

4 koraka kako se riješiti plijesni i drugih posljedica vlage - zauvijek!

Osnovni koraci i savjeti kako se riješiti problema sa vlagom.

steps-get-rid-mold-teaser
Pročitajte više