Pearl uređaj

Značajke i prednosti

  • 2u1 tablete za punjenje: protiv vlage i neugodnih mirisa 
  • Idealan za prostorije veličine do 10m² (npr. spavaća soba, dnevni boravak, kuhinja…)*
  • nema buke/ nije potrebna električna energija za rad
  • 1 tableta uključena u osnovno pakovanje
  • jednostavan za upotrebu

 

*ovisno o nivou vlage i temperaturi prostorije

Pearl odstranjivač vlage

Stručnjak za otklanjanje vlage u malim prostorima!

Bori se sa viškom vlage u manjim prostorijama

Odstranjivač vlage Pearl je izvrsno rješenje za kontrolu vlage u malim prostorijama do 10m². Pomaže u otklanjaju viška vlage iz zraka, te pomaže u borbi protiv neželjenih efekata vlage, poput kondenzacije, loših mirisa i plijesni. Nema potrebe sakrivati ovaj aparat, jer se njegov mali i elegantan dizajn lijepo uklapa u svaku malu prostoriju.

Aparat radi sa Power Tab dopunom koja traje otprilike 2 mjeseca u prostoriji od 10 m²*. Aparat počinje da djeluje, čim se dopuna (tableta) postavi u aparat. Jedinstvena dvodijelna dopuna sa ultra upijajućim kristalima efikasno se bori protiv vlage dok otklanja neugodne mirise.

Prilikom upijanja vlage, Power tab dopuna se postepeno otapa, dok se u potpunosti ne otopi. Višak vlage bude pretvoren u slanu otopinu koja se nakuplja u posudici uređaja.

Polu-prozirna posudica olakšava promatranje razine akumulirane vode slane otopine.

Odstranjivač vlage Pearl ne stvara buku - uređaj koristi prirodni proces koji ne zahtijeva izvore energije (bez baterija ili struje). Zbog toga je siguran i prikladan jer nema potrošnih vrećica ili spremnika za odlaganje.

* ovisno o količini vlage i temperaturi prostorije.

Ceresit Pearl idealan je za prostorije veličine do 10m² ili 25 m³.

Kako radi Pearl odstranjivač vlage?

Jednostavan je za korištenje! U samo 4 koraka se možete riješiti viška vlage i stvoriti zdravu klimu u Vašem domu:

  1. Uklonite gornji dio aparata.
  2. Otvorite vrećicu, pazeći da ne dotaknete tabletu. Postavite tabletu na ležište u gornjem dijelu spremnika (plava strana okrenuta ka dolje).
  3. Zatvorite poklopac tako da se poklope trokuti na gornjem i donjem dijelu spremnika.
  4. Kada se tableta u potpunosti otopi, uklonite gornji dio spremnika i ispustite sakupljenu otopinu u WC šolju. Ostatke očistite sa toplom vodom. Ubacite novu tabletu u aparat.
Odstranjivač vlage Pearl možete postaviti u bilo koju manju prostoriju u Vašem domu, kao što je kupatilo, spavaća soba ili kuhinja.

Iako je djelovanje Ceresit STOP vlazi odstranjivača vlage sigurno, nemojte držati aparat u blizini djece i kućnih ljubimaca. Također, nemojte stavljati odstranjivača vlage u neposrednu blizini izvora topline (grijača, dimnjaka i sl.). Pazite da tableta ili tekućina iz aparata ne dođu u doticaj s osjetljivim metalnim površinama. U slučaju kontakta, odmah isperite površinu toplom vodom. Aparat je dovoljno mali da stane na prozor.

Power tab 2in1 je ultra upijajuća dopuna sa aktivnim kristalima, dizajnirana za aparat Pearl.
Pearl je kompatibilan s mirisnim tabletama, prvim tabletama koje nude učinkovito otklanjanje vlage i posebnu mirisnu atmosferu u Vašem domu.